• KORNGOLD ERICH

    DIE TOTE STADT: ACT I
  • KORNGOLD ERICH

    DIE TOTE STADT: ACT II -> DU MACHST MIR EINE SZENE
  • KORNGOLD ERICH

    DIE TOTE STADT: ACT II: MEIN SEHNEN, MEIN WÄHNEN -

Kuuluvuus

Classicin FM taajuudet:
Helsinki 92,9 MHz,
Hyvinkää 103,4 MHz
Hämeenlinna 88,1 MHz
Jyväskylä 96,2 MHz
Kuopio 94,8 MHz
Lahti 107,4 MHz
Oulu 99,6 MHz
Fiskars 104,3 MHz
Tampere 92,2 MHz
Turku 106,8 MHz
Valkeakoski 90,3 MHz
Pori 104,8 MHz
Seinäjoki 107,4 MHz

Voit kuunnella Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Classicin kaapelitaajuudet:
Helsinki, Sonera 92,9 MHz
Helsinki, Welho 106,7 MHz
Hyvinkää, Mäntsälä, Jokela, Sonera 102,6 MHz
Jyväskylä, Elisa 90,3 MHz
Jyväskylä, Sonera 96,2 MHz
Kuopio, DNA KTV 104,5 MHz
Lahti, DNA KTV 94,2 MHz
Lohja, DNA KTV 99,4 MHz
Oulu, DNA KTV 98,8 MHz
Oulu, Sonera 99,6 MHz
Raisio, DNA KTV 104,3 MHz
Riihimäki, Elisa 93,6 MHz
Tampere, Sonera 92,2 MHz
Tampere, Tampereen Tietoverkko Oy 94,1 MHz
Turku, Sonera 101,9 MHz
Valkeakoski, Toijala, Pälkäne, Sonera 92,8 MHz
Varkaus, Pieksämäki, Sonera 96,0 MHz
Äänekoski, Sonera 104,5 MHz

Digiradiot:

ShoutCast: http://stream.radioclassic.fi:8000/

Icecast: http://stream.radioclassic.fi:8080/

Nyt soi

KORNGOLD ERICH

DIE TOTE STADT: ACT II -> DU MACHST MIR EINE SZENE

Kaunis Dubrovnik, mustienvuorten Montenegro ja Albania

NAANTALIN MATKAKAUPAN UUTUUSMATKA | Radio Classicin kuulijamatka

Kuvittele maa, jossa rannat kuin Kroatiassa, jylhät vuorenhuiput kuin Sveitsissä, kanjonit kuin Coloradossa, palatsit elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa – tämä ja paljon muuta odottaa sinua Montenegrossa.

Mystinen Albania on maa, joka vielä odottaa löytymistään. Koskematon luonto, unohdetut nähtävyydet sekä pienet kylät, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Kroatiassa tutustumme Dubrovnikiin, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja aurinkoisimmista matkakohteita.

Lähde mukaan ja ihastu Balkanin vieraanvaraisuuteen ja kauniiseen luontoon.

Hinta: 1399€/hlö
Matka toteutuu mikäli minimi 25 lähtijää. Sitovat ilmoittautumiset 16.2.2018 mennessä.

Alustava matkaohjelma

6.5. | Budva
Kokoontuminen lentoasemalla noin 2h ennen koneen lähtöä. Suomenkielisen matkanjohtajan tapaaminen lentokentällä. Suora lento Helsingistä Dubrovnikiin, lentoaika noin 3 tuntia. Matka jatkuu kentältä kohti Montenegroa ja Budvaa (ajomatka noin 95km). Majoittuminen ja illallinen hotellilla.

-- Budva tunnetaan välimerellistä tunnelmaa henkivästä Vanhastakaupungistaan, jonka lukuisissa ravintoloissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta --

7.5. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle Virpazariin ja Skadar-järvelle, veneretki kauniilla järvellä. Tutustumme myös Montenegron pääkaupunkiin Podgoricaan. Majoittuminen ja illallinen Budvassa.

-- Podgorica on Montenegron pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, jossa asuu noin 200 000 asukasta. Ihanteellinen sijainti maan keskiosassa, Dinaaristen vuorten lähettyvillä. Podgoricasta on noin tunnin ajomatka rannikolle. Kaupunki on sekoitus uutta ja vanhaa ja täällä on vahvasti aistittavissa Välimerellinen, rento, elämäntapa.

8.5. | Upea Kotor
Aika herätä kauniiseen aamuun ja nauttia aamiainen hotellila. Tämän päivän aikana tutustumme Kotoriin ja teemme veneretken Kotorista Perastiin. Vierailemme Gospa od Skpjela –kirkossa ja kuulemme alueen tarinoita opastetun kierroksen aikana. Paluu hotellille, illallinen.

- Ihastu Kotorin lahden kauniisiin maisemiin -

9.5. | Aamiainen hotellilla. Matkamme jatkuu kohti Albanian pääkaupunkia Tiranaa. Matkan varrella pysähdymme Shkoderissä ja Krujessa. Majoittuminen Tiranassa ja illallinen.
Tiranan oopperatalon ohjelmasta riippuen mahdollisuus mennä katsomaan oopperaa/balettia tai konsertti (2018 aikataulua ei vielä julkistettu)
-- Krujë-vuoren rinteessä sijaitseva Krujen kaupunki on yksi pohjois-Albanian suurimmista kaupungeista, kaupunki tunnetaan parhaiten Albanian kansallissankari Gregi Kastrioti Skanderbergin kotikaupunkina. Alueella sijaitsee myös Krujen linna ja Skanderbergin museo sekä basaarialue.--

10.5. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan Tiranaan opastetun kaupunkikierroksen merkeissä. Näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja kuulemme vaiherikkaasta historiasta. Loppupäivä vapaa-aikaa Tiranassa. Illallinen hotellilla.   - Eläväinen Tirana on Albanian sykkivä sydän. Värikkäästä kaupungista löytyy helposti vielä merkit kommunistisistä ajoista, vaikkakin uusia rakennuksia nousee kaupunkiin vauhdilla. Tiranassa on asukkaista noin 895 000, ja se sijaitsee Ishm-joen varrella noin 20km meren rannalta. -- 

11.5. | Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kohti Budvaa, vapaa iltapäivä Budvassa. Majoittuminen ja illallinen hotellilla. Ajomatka noin 180km.

12.5.| Aamiainen hotellila. Lähdemme kohti Kroatiaa ja Dubrovnikia. Opastettu kaupunkikierros kauniissa Dubrovnikissa (n. 2h), jonka aikana näemme kaupungin kuuluisan vanhankaupungin ja tärkeimmät nähtävyydet. Dubrovnik on yksi maailman upeimmista vanhoista kaupungeista. Majoittuminen, vapaa loppupäivä. Illallinen hotellilla.

--Dubrovnik on varsinaisen sokkeloinen kaupunki – varsinkin meren puolella. Eläväisiltä pääkaduilta  voi milloin tahansa poiketa tutkimaan toinen toistaan  pienempiä kujia. Kadut ovat mutkaisia ja ahtaita, välillä alle kahden metrin levyisiä. Seikkailu kaupungilla voi johtaa umpikujaan, suoraan jonkun paikallisen asukkaan kotipihaan tai kauniille aukiolle.

13.5. | Aamiainen hotellilla. Vapaa-aikaa kaupungilla, iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja suora lento Helsinkiin.                                                         Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet * puolihoito * suomenkielinen matkanjohtaja ja paikallinen opas mukana koko matkan ajan *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 199€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa * ruokajuomat illallisella *

Majoittuminen
Hotel Bracera 4* Donji Bulevar bb, Budva Montenegro +382 33 474 010
Mondial Tirana 4*  Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë 1023, Albania tel.+355 4 223 2372
Grand Hotel Park 4*
Setaliste kralja Zvonimira 39, Dubrovnik +385 20 434 444

Lentoaikataulu:         AY181                   6.5.   Helsinki 16.40 – 18.55 Dubrovnik
                                          AY182                  12.5. Dubrovnik 19.40 – 23.40 Helsinki             

Maksut: Ennakkomaksu 250€/hlö, laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu noin 40 vrk ennen lähtöä. Loppuohje toimitetaan noin 2vkoa ennen lähtöä.

Peruutusehdot: Yli 65vrk: kulut 100€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50%, alle 21vrk perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu:                10€/varaus tai lähetetty lasku


Esitetilaukset ja varaukset:

Luostarinkatu 18                 info@naantalinmatkakauppa.fi
21100 Naantali                     www.naantalinmatkakauppa.fi
02 432 1277                        


Löydät Naantalin Matkakaupan myös Facebookista.Vastuullinen matkanjärjestäjä WE Travel